Onze therapeuten

  • werken volgens de kwaliteitseisen
  • werken volgens de richtlijnen van het Nederlands Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
  • houden hun expertise up to date middels regelmatige scholing
  • zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister(CKR)
  • Staan geregistreerd in het BIG register

Anita de Rooij

Vanaf 2000 ben ik praktijk eigenaar. Voor die tijd heb ik eerst een opleiding voor apothekersassistente gevolgd en ben ook als zodanig werkzaam geweest.

In deze periode was ik ook altijd met sport bezig en heb ik  cursussen gevolgd op het gebied van sportmassage.

Het praktisch bezig zijn met mensen en interesse voor sport en bewegen waren vooral  aanleiding voor mij om de studie fysiotherapie te volgen.

Ik ben algemeen fysiotherapeut met de specialisatie oedeem therapie. Bovendien heb ik ook uitgebreide ervaringen met het behandelen van patiënten aan huis. Hierbij richt ik mij vooral op hulp bij revalidatie na operaties en ziektes. Voorbeelden hiervan zijn herstel na nieuwe heup en nieuwe knie en ook revalidatie na een beroerte en kanker. Ook ben ik zeer bekend met het begeleiden van ouderen.

Mirjam Egelkraut

Portret Miriam EgelkrautAl een aantal jaren werk ik als algemeen fysiotherapeut en heb ik een aanvullende studie gevolgd voor kinderfysiotherapie en ben afgestudeerd als MASTER. In verschillende praktijken heb ik uitgebreide ervaringen opgedaan met het succesvol behandelen van kinderen. Laatste jaar heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van schrijfproblematiek bij kinderen.

Robin Sietsma

Robin Sietsma in portretlijstVanaf begin 2015 werk ik bij Oog voor Fysio, als algemeen fysiotherapeut met speciale aandacht voor sport gerelateerde klachten, waaronder schouderklachten. Daarnaast vind ik het begeleiden en trainen van zowel individuen als groepjes een leuke uitdaging.

Sport, dus zelf veel bewegen, en anderen goed te laten bewegen is altijd mijn passie geweest. Al vele jaren ben ik actief in de tenniswereld als competitiespeler en als tennisleraar en -coach.

Ik vind het erg boeiend om inzicht te krijgen in beweegklachten van specifieke cliënten en een persoonlijke uitdaging deze klachten zo effectief mogelijk te behandelen.

Mirjam Kock

Sinds juli 2015 werk ik part time bij Oog voor Fysio als gespecialiseerd bekkentherapeut. Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut en bekkentherapeut in het Antonius Ziekenhuis heb ik me op een aantal terreinen verder gespecialiseerd waaronder ook op (lage) rugklachten. Met deze achtergrond coach ik patiënten met klachten in bekken gebied en lage rug gebied. Werken in een particuliere praktijk binnen een multidisciplinair gezondheidscentrum spreekt mij bijzonder aan i.v.m. de directe korte communicatielijnen en de diversiteit van de te behandelen klachten en de snel te bereiken resultaten.

Sanne Leliveld

Vanaf augustus 2018 ben ik bij Oog voor Fysio gaan werken als algemeen fysiotherapeut.
Na het afstuderen op de academie voor fysiotherapie heb ik bij verschillende particuliere praktijken gewerkt met zeer gevarieerde patiëntencategorieën. Veel ervaring heb ik opgedaan met het behandelen van stress gerelateerde klachten, houding gerelateerde klachten, artrose, geriatrie en sport gerelateerde klachten. Ik streef ernaar met een positieve en resultaat gerichte aanpak (evidence based) altijd het optimale uit mijn patiënten te halen.
Naast mijn werk bij Oog voor Fysio werk ik ook als fysiotherapeut in een zorgcentrum voor ouderen.

Ira Supit

Vanaf 1988 werk ik als fysiotherapeut. Ik werk al meer dan 20 jaar, ook in het wooncentrum de Wartburg. Via het volgen van aanvullende cursussen heb ik me gespecialiseerd als Parkinson fysiotherapeut en ik ben ook gecertificeerd als Parkinson fysiotherapeut en geregistreerd bij ParkinsonNet.

Ik vind het leuk om ook met ouderen te werken vooral ook omdat ik zie dat mijn bijdrage de mensen in staat stelt om langer zelfstandig te blijven functioneren. Ook hebben we veel plezier bij speciale  groepslessen met ouderen.

Naast mijn werk houd ik mij graag bezig met hardlopen, Latijns Amerikaanse dansen en koken.