Onze therapeuten

  • werken volgens de kwaliteitseisen
  • werken volgens de richtlijnen van het Nederlands Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
  • houden hun expertise up to date middels regelmatige scholing
  • zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister(CKR)
  • Staan geregistreerd in het BIG register

Anita de Rooij

Vanaf 2000 ben ik praktijk eigenaar. Voor die tijd heb ik eerst een opleiding voor apothekersassistente gevolgd en ben ook als zodanig werkzaam geweest.

In deze periode was ik ook altijd met sport bezig en heb ik  cursussen gevolgd op het gebied van sportmassage.

Het praktisch bezig zijn met mensen en interesse voor sport en bewegen waren vooral  aanleiding voor mij om de studie fysiotherapie te volgen.

Ik ben algemeen fysiotherapeut met de specialisatie oedeem therapie. Bovendien heb ik ook uitgebreide ervaringen met het behandelen van patiënten aan huis. Hierbij richt ik mij vooral op hulp bij revalidatie na operaties en ziektes. Voorbeelden hiervan zijn herstel na nieuwe heup en nieuwe knie en ook revalidatie na een beroerte en kanker. Ook ben ik zeer bekend met het begeleiden van ouderen.

Van de laatste ontwikkelingen laat ik me op de hoogte houden door het regelmatig volgen van aanvulllende cursussen. De meest recente cursussen zijn fysiotherapie bij kanker patiënten, valpreventie bij ouderen en medical taping bij blessures.

Mirjam Egelkraut

Portret Miriam EgelkrautAl een aantal jaren werk ik als algemeen fysiotherapeut en heb ik een aanvullende studie gevolgd voor kinderfysiotherapie en ben afgestudeerd als MASTER. In verschillende praktijken heb ik uitgebreide ervaringen opgedaan met het succesvol behandelen van kinderen.

 

 

Robin Sietsma

Robin Sietsma in portretlijstVanaf begin 2015 werk ik in vaste dienst bij Oog voor Fysio, als algemeen fysiotherapeut met speciale aandacht voor sport gerelateerde klachten, waaronder schouderklachten. Daarnaast vind ik het begeleiden en trainen van zowel individuen als groepjes een leuke uitdaging.

Sport, dus zelf veel bewegen, en anderen goed te laten bewegen is altijd mijn passie geweest. Al vele jaren ben ik actief in de tenniswereld als competitiespeler en als tennisleraar en -coach.

Verder houd ik me bezig met fitness en conditietraining, waarbij ik het belangrijk vind goed naar bewegingen te kijken om zodoende adviezen te kunnen geven voor verbeteringen.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in een particuliere praktijk in Nieuwegein en ook heb ik met plezier als fysiotherapeut gewerkt in een instelling voor ouderen.

Ik vind het erg boeiend om inzicht te krijgen in beweegklachten van specifieke cliënten en een persoonlijke uitdaging deze klachten zo effectief mogelijk te behandelen. Dit uiteraard samen met de cliënt door het opstellen van een behandelplan. Invulling geef verder door middel van kennisoverdracht en in een coachende rol, waarbij ik de richtlijnen volg die in de beroepsgroep van fysiotherapie gangbaar zijn.

Het geeft me veel voldoening als het beoogde resultaat door een goede samenwerking met de cliënt snel wordt bereikt.

Een voordeel van werken in het Gezondheidscentrum Oog in Al is ook dat er korte communicatielijnen zijn met de andere zorgverleners waardoor complexe vraagstukken van cliënten multidisciplinair kunnen worden opgelost.

Mirjam Kock

Sinds juli 2015 werk ik part time bij Oog voor Fysio als gespecialiseerd bekkentherapeut. Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut en bekkentherapeut in het Antonius Ziekenhuis heb ik me op een aantal terreinen verder gespecialiseerd waaronder ook op (lage) rugklachten. Met deze achtergrond coach ik patiënten met klachten in bekken gebied en lage rug gebied.

Werken in een particuliere praktijk binnen een multidisciplinair gezondheidscentrum spreekt mij bijzonder aan i.v.m. de directe korte communicatielijnen en de diversiteit van de te behandelen klachten en de snel te bereiken resultaten.

Ook met mijn ervaring op het terrein van bekkenbodem probeer ik zowel bij vrouwen als bij mannen een bijzondere bijdrage te leveren aan het behandelen van klachten in buik- en bekkengebied en lage rug gebied in de particuliere fysiotherapie praktijk Oog voor Fysio.

Sanne Leliveld

Vanaf augustus ben ik bij Oog voor Fysio gaan werken als algemeen fysiotherapeut.
Vóór en tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut hield ik me veel bezig met sport waaronder hockey. Ook het geven van hockeytrainingen gaf me veel voldoening en ik heb veel ervaring op gedaan enerzijds binnen de trainingsleer en anderzijds bij coachen waarbij het voorkomen van blessures ook een aandachtspunt was.
Na het afstuderen op de academie voor fysiotherapie heb ik bij verschillende particuliere praktijken gewerkt met zeer gevarieerde patiëntencategorieën. Veel ervaring heb ik opgedaan met het behandelen van stress gerelateerde klachten, houding gerelateerde klachten, artrose, geriatrie en sport gerelateerde klachten. Ik streef ernaar met een positieve en resultaat gerichte aanpak (evidence based) altijd het optimale uit mijn patiënten te halen.
Het centraal stellen van de mens, de analyse van de klacht en de keuze én de uitvoering van de beste therapie is voor mij het meest uitdagend en boeiend in mijn vak. De tevredenheid van de patiënt geeft mij grote voldoening in mijn vak.
Naast mijn werk bij Oog voor Fysio werk ik ook als fysiotherapeut in een zorgcentrum voor ouderen.