Fysio’s Oog in Al

  • werken volgens de kwaliteitseisen
  • werken volgens de richtlijnen van het Nederlands Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
  • houden hun expertise up to date middels regelmatige scholing
  • zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister(CKR)
  • Staan geregistreerd in het BIG register

Anita de Rooij

Algemeen fysio, oedeem therapeut, medical taping; sport massage en fysio aan huis en ruim ervaren met heupaandoeningen.

Vanaf 2000 ben ik praktijk eigenaar. Voor die tijd heb ik eerst een opleiding voor apothekersassistente gevolgd en ben ook als zodanig werkzaam geweest.

In deze periode was ik ook altijd met sport bezig en heb ik  cursussen gevolgd op het gebied van sportmassage.

Het praktisch bezig zijn met mensen en interesse voor sport en bewegen waren vooral  aanleiding voor mij om de studie fysiotherapie te volgen.

Ik ben algemeen fysiotherapeut met de specialisatie oedeem therapie. Bovendien heb ik ook uitgebreide ervaringen met het behandelen van patiënten aan huis. Hierbij richt ik mij vooral op hulp bij revalidatie na operaties en ziektes. Voorbeelden hiervan zijn herstel na nieuwe heup en nieuwe knie en ook revalidatie na een beroerte en kanker. Ook ben ik zeer bekend met het begeleiden van ouderen.

Afspraak maken bij Fysio Oog in Al.

Laurens Haxelmans

Algemeen fysio, leefstijl fysio, dry needling, medical taping; sport fysio; manuele technieken, rug en nek specialist.

10 jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeut waarbij ik voornamelijk in Brabant (mijn geboortestreek) heb gewerkt in een fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

Door de liefde en sport woon ik nu in het midden van het land en ben ik het team Oog voor Fysio  gaan versterken.

Het is mijn passie om mensen te helpen hun leven zo in te richten dat ze minder of geen lichamelijke klachten ervaren. Zo kijk ik naar de lichamelijke oorzaken van de klachten en ook naar  andere facetten die invloed hebben op de klacht. Naast algemeen fysio ben ik gespecialiseerd in dry needling en een manuele techniek ‘’Mulligan mobilisatie’’ . Bovendien heb ik een afgeronde opleiding voor leefstijlcoach (gecombineerde leefstijl interventie). Ook heb ik ruime ervaring met kinderfysiotherapie voornamelijk op het gebied van pijnklachten

Door mijn opleiding psychologie en mijn afgeronde opleiding tot leefstijlcoach, kan ik ook actief  helpen met het verkrijgen van een leven dat in balans is, bij voorkeur zonder pijnklachten. Hierbij kan gedacht worden aan onder andere  ontspannings- en ademhalingstechnieken en adviezen met betrekking tot een gezonde leefstijl.

Afspraak maken bij Fysio Oog in Al.

Robin Sietsma

Algemeen fysio, leefstijl fysio, dry needling, medical taping en sport fysio, schouder specialist

Robin Sietsma in portretlijstVanaf begin 2015 werk ik bij Oog voor Fysio, als algemeen fysiotherapeut met speciale aandacht voor sport gerelateerde klachten, waaronder schouderklachten. Daarnaast vind ik het begeleiden en trainen van zowel individuen als groepjes een leuke uitdaging.

Sport, dus zelf veel bewegen, en anderen goed te laten bewegen is altijd mijn passie geweest. Al vele jaren ben ik actief in de tenniswereld als competitiespeler en als tennisleraar en -coach.

Ik vind het erg boeiend om inzicht te krijgen in beweegklachten van specifieke cliënten en een persoonlijke uitdaging deze klachten zo effectief mogelijk te behandelen.

Afspraak maken bij Fysio Oog in Al.

Mirjam Kock

Algemeen fysio; bekkenfysiotherapeut

Sinds juli 2015 werk ik part time bij Oog voor Fysio als gespecialiseerd bekkentherapeut. Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut en bekkentherapeut in het Antonius Ziekenhuis heb ik me op een aantal terreinen verder gespecialiseerd waaronder ook op (lage) rugklachten. Met deze achtergrond coach ik patiënten met klachten in bekken gebied en lage rug gebied. Werken in een particuliere praktijk binnen een multidisciplinair gezondheidscentrum spreekt mij bijzonder aan i.v.m. de directe korte communicatielijnen en de diversiteit van de te behandelen klachten en de snel te bereiken resultaten.

Afspraak maken bij Fysio Oog in Al.

Sanne Leliveld

Algemeen fysio, medical taping, sportfysio, expert knie en enkels, medical taping en aanvullende cursussen haptonomie

Vanaf augustus 2018 ben ik bij Oog voor Fysio gaan werken als algemeen fysiotherapeut.
Na het afstuderen op de academie voor fysiotherapie heb ik bij verschillende particuliere praktijken gewerkt met zeer gevarieerde patiëntencategorieën. Veel ervaring heb ik opgedaan met het behandelen van stress gerelateerde klachten, houding gerelateerde klachten, artrose, geriatrie en sport gerelateerde klachten. Ik streef ernaar met een positieve en resultaat gerichte aanpak (evidence based) altijd het optimale uit mijn patiënten te halen.
Naast mijn werk bij Oog voor Fysio werk ik ook als fysiotherapeut in een zorgcentrum voor ouderen.

Afspraak maken bij Fysio Oog in Al.

Ira Supit

Algemeen fysio, parkinson fysio -fysio specialisatie  ouderen

Vanaf 1988 werk ik als fysiotherapeut. Ik werk al meer dan 20 jaar, ook in het wooncentrum de Wartburg. Via het volgen van aanvullende cursussen heb ik me gespecialiseerd als Parkinson fysiotherapeut en ik ben ook gecertificeerd als Parkinson fysiotherapeut en geregistreerd bij ParkinsonNet.

Ik vind het leuk om ook met ouderen te werken vooral ook omdat ik zie dat mijn bijdrage de mensen in staat stelt om langer zelfstandig te blijven functioneren. Ook hebben we veel plezier bij speciale  groepslessen met ouderen.

Naast mijn werk houd ik mij graag bezig met hardlopen, Latijns Amerikaanse dansen en koken.

Afspraak maken bij Fysio Oog in Al.